06 september, 2006

Komapatienternas underhållningsafton

Jag vet inte vem som dött, men..


... det KAN ha att göra med att våran personliga lurvsnutt Daniel ska flytta till Stockholm. Eller så är det bara för att alla fick reda på hans politiska åsikter? I vilket fall som helst, så kommer vi sakna Mr. Dansod! Igår så åkte vi allihopa förbi hos mannen i fråga och fikade lite, fotade, pratade goja, lyssnade på morrande och skällande bestar, snackade mer goja.. fikade lite till. Hade det rent generellt trevligt, iaf! Ikväll blir det L.A Confidential, en film jag aldrig sett (hur fan nu det gått till?).

Anywhoo, vi kommer sakna Dansoden som fan, och om han för en enda sekund inbillar sig att han sitter säkert i Stockholmsdjungeln då vi är ner.. then he's sorely mistaken. >)

1 Comments:

Blogger iNfensus said...

Jag flytt int!

Eller jo, vänta det gör jag ju faktiskt - sjukt snart också :/

Finns ett bra Seinfeldavsnitt där George och Jerry kommer och går på gatan och en obekant man ber George att passa hans resväska. Han går iväg, men kommer aldrig tillbaka.

Nästa gång George och Jerry ses har George en typisk turistoutfit på sig, som han alltså har snott ur resväskan(!). Hur som helst, senare börjar han dejta en kvinna och låtsas vara en turist i New York. Själv tycker han upplägget är perfekt. Efter ett tag börjar han att prata om att flytta till New York varvid kvinnan skrattar åt honom och säger något i stil med att "this town would eat you alive" - och då har han ju ändå bott i stan hela sitt liv... ;)

7:40 em, september 08, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home